• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospi està interessant en la plaça a Segona B del Reus

  • L'Hospi està interessat en la plaça a Segona B del descendit Reus

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 18. 07. 2019

L'Hospi està interessat en la plaça a Segona B del descendit Reus

La directiva s'ha reunit d'urgència

El president del CE L’Hospitalet, Santiago Ballesté, s’ha interessat pel preu que pugui suposar l’aval federatiu per ocupar la plaça a la Segona B del descendit Reus. La RFEF anunciarà dissabte aquesta quantitat. L’Hospi és el primer club que té dret a optar a aquesta plaça i està molt interessat.

Algunes fonts situen la quantitat necessària per a l’aval federatiu en uns 200.000 euros, però d'altres afirmen que pujaria a més de 600.000, tot i que la RFEF encara no ha comunicat oficialment la xifra als clubs implicats. El CE L’Hospitalet encara ha de retornar més de mig milió d’euros en deutes amb Hisenda i la Seguretat Social, fet que semblaria desaconsellar l’operació, però malgrat això el president del club ha mostrat interès per la possibilitat d’optar a aquesta plaça i ha arribat a manifestar que “ja traurem els diners de sota les pedres, si cal”.

El president del CE L'Hospitalet, Santi Ballesté, ha assegurat en declaracions a TV3 que estan interessats a adquirir la plaça a Segona B, però no a qualsevol preu.

De fet, L’Hospi és el primer en la llista d’equips que tenen dret a optar a aquesta plaça ja que és, junt a l’Horta, el millor equip català de Tercera en la classificació de la temporada passada. Per darrera quedarien l’Horta, pel mateix motiu; el Peralada, equip català descendit de Segona B; els millors equips no catalans de Tercera, i per últim els equips no catalans descendits de Segona B. Si el club riberenc decideix no aprofitar la seva opció, aquesta possibilitat anirà passant a la resta de clubs per aquest ordre.

La federació espanyola ha decretat el descens del Reus a Tercera Divisió en no haver dipositat abans del 10 de juliol l’aval bancari exigit per poder participar en la competició superior. El conjunt tarragoní ja no havia pogut acabar la temporada en la Liga 1 2 3 pels problemes econòmics que arrossegava.