• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospi dipositarà dilluns l’aval per ser present a la 2a B

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 19. 07. 2019

L'Hospi dipositarà l'aval per ser present a la 2a B

Considera que la xifra a abonar correspon al deute només del Reus "B"

La junta directiva del C.E. L’Hospitalet vol ocupar la plaça vacant a la Segona Divisió B després del descens administratiu del CF Reus a tercera . Per mèrits esportius,  el club riberenc és el primer posicionat per pujar de categoria. D'altra banda, els socis i sòcies estan convocats aquest dilluns a una assemblea general, on el president Santi Ballesté posarà a disposició el seu càrrec. El club també informarà que es troba al corrent de tots els pagaments del deute.

La decisió de la Federació Espanyola de Futbol d’expulsar al Reus Deportiu de la Segona Divisió B per no haver millorat la seva situació econòmica pot beneficiar a l’Hospi. El club riberenc, per mèrits esportius, és el primer de la llista per ocupar aquesta la plaça que ha quedat deserta.

Entre dissabte i dilluns la Federació ha de fer pública la quantitat econòmica que caldrà avalar per pujar la Segona B. Tot i que algunes informacions apunten que seran 630.000 euros, l’Hospi creu que el més just és abonar el deute que té pendent el Reus “B”, que son 221.000 euros. De fet, l’Hospi té decidit pagar aquesta xifra el proper dilluns.

El que no està disposat a pagar l’Hospi és la xifra de 630.000 euros, que no només la considera fora de lloc, si no que també no sap realment d’on ha sortit.

D'altra banda, el proper dilluns al vespre, els socis i sòcies del Centre d'Esports L'H estan convocats a l'assemblea ordinària. Serà a dos quarts de 8, a la mateixa hora que el primer equip iniciarà la pretemporada.

Més informació