• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’H torna a la normalitat després del temporal

  • L'H torna a la normalitat després del temporal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 05. 12. 2019

L'H torna a la normalitat després del temporal

S'ha restablert la llum als més de 5.000 abonats de Pubilla Cases i Can Serra

El temporal afluixa i els seus efectes no han estat tan importants en aquesta ocasió a la ciutat. Tot i així, cal destacar el tall de subministrament elèctric fins a la mitjanit de dimecres, que ja ha quedat solucionat, i el tall de trànsit al Pont de Can Rigal per acumulació d’aigua.

Uns 5.400 abonats dels barris de Pubilla Cases i Can Serra van estar sense llum degut al temporal des de quarts de 7 de la tarda d’ahir i fins a la mitjanit, quan es va poder solucionar. Hores d’ara, no hi ha cap més afectació amb el subministrament d’aquest servei.

D’altra banda, durant aquesta nit el Pont de Can Rigal ha estat tallat des de les 22h fins a la 1h de la matinada, però unes obres de neteja han evitat més acumulació d'aigua. Aquesta hora el trànsit ja ha quedat restablert.