• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’H En Comú Podem demana diàleg després de la sentència del procés

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 10. 2019

L'H En Comú Podem demana diàleg després de la sentència del procés

És una moció al proper ple municipal

El grup municipal de L’H En Comú Podem ha presentat un total de tres mocions al ple municipal d’octubre. Una d’elles sobre la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem als líders polítics i socials independentistes.

Pel que fa a la primera de les mocions sobre la sentència del procés, la portaveu de L’H En Comú Podem, Ana González, afirma que “és una condemna desproporcionada i el que demanen és diàleg i solucions polítiques que cohesionin el conjunt de la societat catalana”. La moció mostra “el rebuig a la judicialització d’un conflicte polític que només es pot resoldre per vies democràtiques i dialogades"

La segona de les mocions demana l’increment dels cursos de nivell bàsic i tècnics de del Centre de Normalització Lingüística de la ciutat, així com una nova seu del que permeti cobrir tota la demanda de places

El grup municipal presenta una tercera moció per destinar a ús públic l’edifici patrimonial de Germans Albert, al carrer Rodés, per acollir el centre cultural de Centre Sant Josep.