• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’H comença a fer olor de Nadal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 09. 12. 2019

L'H comença a fer olor de Nadal

Consulta l'àmplia agenda d'activitats nadalenques organitzades enguany

La tradicional fira de Santa Llúcia a la rambla de Just Oliveres, l’enllumenat nadalenc a places i carrers i els avets que llueixen a diferents racons de la ciutat marquen l’inici de les festes a la ciutat. El Diari L’H publica una edició especial amb tota l’agenda de Nadal. 

Pessebres, fires, tios, patges reials i múltiples iniciatives solidàries a càrrec de les entitats hospitalenques formen part del menú prenadalenc que es pot degustar a partir d’aquesta setmana i que impregna la ciutat d’un entranyable olor a Nadal. Un menú, que a mesura que avanci el calendari i ens acostem a la setmana de Nadal, va incorporant nous plats forts com el Kaliu Park a la Farga, els concerts de Nadal del Joventut o el pessebre tradicional de l'Ajuntament fet per Miguel Romero i Carlos Buj.

Per tal que no us perdeu ni una i planifiqueu amb temps les vostres sortides, el Diari de L’H, en l’edició d’aquest desembre, publica en pàgines especial l’àmplia agenda de Nadal. La podeu consultar, aquí.

Juga amb la família Xatarris
En paral·lel, i pensant en els més petits, l’Ajuntament ha editat una web amb recursos per tal que els infants puguin entretenir-se amb el Nadal i amb els personatges del planeta Xatarris i els seus robots: el K-Li-1, l’AU-7, el Lle-3, el Mal-1-Mor, la Pel-1-Da i el M-1-Rat. A través de wp.lh-on.cat/xatarris/ es pot jugar a fer retallables per guarnir l’arbre de Nadal, a fer una màscara amb el robot preferit i es poder escoltar i llegar les històries de la familia Xatarris. Tots aquests personatges serán presents en la próxima edició del Kaliu Park que obrirà portes el 20 de desembre a La Farga.