• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’estació de Ciutat de la Justícia de la L10 a L’H s’obrirà al novembre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 20. 09. 2019

L'estació de Ciutat de la Justícia de la L10 a L'H s'obrirà al novembre

Segons informa el secretari d'Infraestructures

El secretari d’Infraesctructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, ha visitat les instal•lacions de futura estació de Ciutat de la Justícia de la L10 Sud. Gavín ha anunciat que la nova estació començarà a funcionar al novembre. 

L’arquitectura de l’estació esta pràcticament acabada, però cal finalitzar les instal•lacions i garantir que tot funciona a la perfecció. Segons Gavín, la nova parada de la L10 Sud no estarà llesta fins al novembre.

Aquesta estació serà molt similar a les de Santa Coloma i Badalona. Disposarà de 6 ascensors grans i dos petits. Està previst que la utilitzin inicialment uns 6.000 passatgers diaris.

Fa uns mesos va entrar en funcionament l’altra estació de la L10 Sud, la de Provençana. Un cop s’obri la parada de Ciutat de la Justícia, a L’Hospitalet només quedarà una estació nova per posar en marxa, la d’Ernest Lluch, de la L5.

Isidre Gavín ha volgut destacar les bones connexions de transport públic amb la que comptarà Hospitalet un cop finalitzin totes les obres del metro. Gavín ha recordat que la ciutat tindrà 19 estacions de metro.

Segons la Generalitat les inversions en infraestructures de transport públic són prioritaries, per què ajuden a tenir una societat més sostenible i una millor qualitat de l’aire.