• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’estació de Bellvitge entrarà en funcionament a la primavera del 2020

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 10. 12. 2019

La nova estació de Bellvitge entrarà en funcionament a la primavera del 2020

El projecte inclou la millora dels accessos i 4 ascensors

La llargament reivindicada nova estació de Renfe de Bellvitge-Gornal estarà enllestida a finals de març i entrarà en funcionament a la primavera del 2020.Així ho ha anunciat el president de Renfe, Isaías Táboas, que aquest dimarts ha visitat les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació

La remodelació de l'estació de Rodalies de Bellvitge i Gornal té un pressupost de prop de 3 milions d'euros i farà que totes les estacions de Rodalies de l'Hospitalet siguin accessibles. Segons l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, “donarà resposta a una llarga i endarrerida reivindicació del veïnat i del conjunt de la ciutat. És un projecte essencial que millorarà l’actual sistema de Rodalies i permetrà intensificar la freqüència de pas dels trens. Un projecte que s’està treballant en paral·lel amb Adif"

Els treballs per a la instal•lació dels quatre ascensors, dos als accessos i dos a les andanes, s’inclouen en el Pla d’estacions de Renfe per a la rodalia de Barcelona i estableix també la prolongació i el recrescut de les andanes, per tal de facilitar l’accés als trens, així com la substitució de la il•luminació a les andanes, la redistribució i millora del vestíbul dotant-lo de llum natural i la urbanització dels accessos.

Durant la compareixença davant als mitjans de comunicació, el president de Renfe, Isaías Táboas, ha explicat que “la societat és exigent amb Renfe i nosaltres treballem per millorar el servei tot i que la percepció és que funciona pitjor del que realment ho fa. Tenim un índex de puntualitat més alt que les rodalies de França, Anglaterra o Holanda, però cal ser més autoexigents i millorar per exemple el sistema d’informació als viatgers”

El projecte inclou la millora dels accessos, un nou disseny del vestíbul de l'estació i un altre aspecte destacat de mobilitat i accessibilitat: la millora del passadís que connecta Bellvitge i Gornal.