• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’espectacle de final de curs de l’EMMCA uneix teatre, dansa i música

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 21. 06. 2019

L'espectacle de final de curs de l'EMMCA uneix teatre, dansa i música

Els alumnes representen una adaptació del Somni d'una nit d'estiu de Shakespeare

L'Escola Municipal de Musica Centre de les Arts ha celebrat el final de curs amb amb la representació d'una adaptació del Somni d'una nit d'estiu de Shakespeare. La novetat és que per primera cop l'espectacle ha unit les disciplines de dansa, música i teatre.

En aquesta ocasió, la música s'ha introduït dins del relat i ha anat a càrrec d'un quartet de vent, un grup de rock, una formació de jazz manouche, una big bang, una formació de corda i l'orquestra de ministrils.

El coordinador general de l'EMMCA, Raul Brenchat, ha assegurat que “volem que hi hagi una col•laboració cada cop més habitual entre els diferents estils. Ja no només en el concert de final de curs, sinó durant tot l’any. I així els alumnes poden ser participes del producte final”

La representació de Somni d’una nit d’estiu ha estat al pati de l’escola, i també per primer cop, en tres escenaris. 

L'adaptació de l’obra de Shakespeare ha anat a càrrec de la professora del centre Gemma Dausedas