• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Espai Social de L’H acull la presentació d'un receptari per a persones amb dificultat de memò

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 08. 10. 2019

L'Espai Social de L'H presenta un receptari per a persones amb dificultat de memòria

Amb el títol "Cuinant la memòria: receptes perquè no se'ns vagi l'olla"

La Fundació Catalunya La Pedrera organitza tallers perquè persones amb demència puguin cuinar. Durant el taller, s’ensenya a utilitza el receptari ““Cuinant la memòria: receptes perquè no se’ns vagi l’olla”. El llibre presenta receptes fàcils i sanes per promoure que les persones amb deteriorament cognitiu siguin autònomes, tinguin una dieta equilibrada i millorin el seu benestar emocional.

L’Espai Social de L’H ha estat l’escenari on persones amb demència del programa de reforç de la memòria i la salut (REMS) han pogut participar en el taller per fer servir correctament el receptari. Han après a planificar els àpats diaris i s’han fet demostracions culinàries en directe amb l’ajuda de cuineres de la Fundació Alicia, que han presentat un plat principal i unes postres saludables i ben fàcils de fer. Però amb trucs per simplificar els passos i cuinar-ho tot a la vegada, corregint els temps de cocció.

Durant l’any, es faran diferents taller s als 23 espais socials que té la Fundació per tot Catalunya

La guia presenta un total de 24 receptes que s’elaboren en senzills passos. Té un preu de 9,95€ i els beneficis es destinaran al programa REMS de la Fundació Catalunya La Pedrera.