• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’escola Pau Vila estrena un gran mural dedicat a la música

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 06. 2019

L'escola Pau Vila estrena un gran mural dedicat a la música

L'acció forma part del pla Integral Les Planes-Blocs Florida

Els alumnes de l’escola Pau Vila formen part de l'Orquestra del Meu Barri, especialitzada en instruments de corda, i precisament la música és el tema central del gran mural. L’artista Camil Escruela ha estat l’encarregat de plasmar les idees dels alumnes a la paret que dóna a l’Avinguda Catalunya.

Amb un estil naïf i proper a d’il•lustració infantil, l’artista ha volgut donar protagonisme al color i a l'orquestra de l'escola en la seva creació, gràcies a la inspiració de la cinquantena de nens de les classes de tercer del centre, que en un paper han escrit allò que els aporta la música.

La inauguració s’ha fet amb una actuació de l’Orquestra del Meu Barri, que va néixer a l'escola Pau Vila, especialitzada en instruments de corda.

Aquest mural és iniciativa de  la plataforma d'art Rebobinart, que s'emmarca dins del pla Integral Les Planes-Blocs Florida