• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’equip infantil femení del CB Sant Josep Obrer signa una gran temporada

  • L'equip infantil femení del CB Sant Josep Obrer signa una gran temporada

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 25. 06. 2019

L'equip infantil femení del CB Sant Josep Obrer signa una gran temporada

Campiones de Barcelona i Catalunya

L’equip infantil femení del CB Sant Josep Obrer és conegut com el conjunt de “Les lleones”. Un sobrenom que explica la temporada històrica que han protagonitzat, signant remuntades espectaculars i triomfs de gran prestigi. 

La temporada de l’infantil femení del CB Sant Josep Obrer ha anat de menys a més. El conjunt dirigit per Júlia i Alex s’ha mostrat molt sòlid al llarg de tota la competició. Arribant a capgirar marcadors en contra de 17 punts.

La bona marxa de l’equip les va portar a proclamar-se campiones de la província de Barcelona. Gràcies al bon joc, a la unió del vestidor i a l’esperit lluitador es van acabar emportant el títol de campiones al mes de juny.

L’equip no es va conformar, i a la Final a 4 per decidir el títol de campiones de Catalunya, les “lleones” del Sant Josep Obrer van superar als millors equips de Girona, Tarragona i Lleida.

Entremig, també s’han proclamat campiones dels tornejos de Castelldefels, Andorra i TIM 2019.