• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’EMMCA s’adapta al curs de la COVID-19

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 17. 09. 2020

L'EMMCA s'adapta al curs de la COVID-19

Es desinfectaran els instruments, entre d'altres mesures

Dilluns, 21 de setembre, comencen les classes a l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts (EMMCA). Aquest curs està marcat per les mesures per evitar la propagació de la Covid-19. L’entrada al centre canvia per garantir la seguretat dels alumnes i les seves famílies. A més s’han de mantenir les distàncies i es desinfectarà el material compartit de l’escola.

Des de dilluns els alumnes de l’escola EMMCA en lloc d’entrar per l’entrada principal ho faran per la porta del pati per garantir la seva seguretat i la de les seves famílies. Raül Brenchat, coordinador general de l’EMMCA, ha explicat que “aquesta zona més amplia manté la distància adequada i fa que els alumnes puguin entrar a l’escola de manera espaiada”.

S’ha adaptat també la mobilitat dins de la pròpia escola, s’han modificat alguns grups, i els materials compartits es desinfectaran entre classe per garantir la seguretat de l’alumnat. 

D'altra banda, Raül Brenchat ha assenyalat que "la programació de concerts i activitats que l’EMMCA realitza a tots els barris de la ciutat i als teatres Barradas i Joventut s’aniran organitzant a mesura que la seguretat ho permeti". Entre les activitats que es realitzaran properament es troba la presentació del disc de la banda Provençana de l'EMMCA que es farà dissabte, 17 d'octubre, davant del CC.de Bellvitge, a les 19:30.