• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Associació Ítaca posa en marxa la Xarxa Social Collblanc la Torrassa

  • L'Associació Ítaca posa en marxa la Xarxa Social Collblanc la Torrassa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 25. 03. 2020

L'Associació Ítaca posa en marxa la Xarxa Social Collblanc la Torrassa

Per localitzar persones vulnerables i voluntaris que les puguin ajudar

La Xarxa Social Collblanc ha sorgit com una iniciativa de l’associació Ítaca amb la intenció de ser una eina de servei per resoldre problemes que se li presentin a la gent del districte. Es tracta d'una xarxa de solidaritat i suport davant de la crisi provocada pel Covid-19.

Des d’Ítaca es demanen voluntaris per ajudar a veïns que poden necessitar que li portin la compra, medicines, documents de mobilitat o atenció per violència masclista. També ajudaran a repartir les targetes moneder. Igualment es demana col·laboració per detectar aquelles persones que necessiten ajuda.

El director general d’Ítaca, Felipe Campos, ha dit que “ara toca donar el millor de cadascun de nosaltres al servei dels més necessitats. No es tracta del lideratge d’una entitat en concret sinó de treballar plegats amb entitats, institucions i administració pública. Volem reconèixer les necessitats del barri per poder donar solucions”.

 

Campos ha parlat de la necessitat de fer-ne la màxima difusió. "Estem utilitzant les xarxes socials de les famílies d’Itaca. També esperem la resposta de la xarxa veïnal i enganxarem cartells als comerços perquè tothom se n’assabenti. Cal arribar al 12 d’abril en les millors condicions”.

Les persones interessades en col·laborar poden accedir a un document en línia que ha creat Itaca per registrar-se com a voluntari o donar a conèixer persones que necessiten ajuda. Aquest és el formulari.

Es demana fer la màxima difusió a nivell de les famílies, amics i coneguts de Collblanc la Torrassa tot complimentant un formulari amb el nom dels veïns més vulnerables que no poden accedir a Internet i a les xarxes socials per poder ajudar-los.

La Xarxa Social Collblanc-la Torrassa recorda aquests telèfons d’interés:
-Salut Respon: 061
-Centre d'Atenció i Informació a la Dona (CAID): 93 403 62 70
-Línia d’atenció contra la violéncia masclista: 900 900 120
-ABS la Torrassa 934470720
-ABS Collblanc 934470780