• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Associació de Pesca Subaquàtica Neptuno planifica campanyes de neteja de platges de cara al setem

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 12. 08. 2020

L'Associació de Pesca Subaquàtica Neptuno planifica noves campanyes de neteja de platges

Tot i haver suspès gran part de les activitats pel COVID, esperen reprendre la neteja de fons marí i platges de cara al setembre

L’Associació Esportiva Neptuno, dedicada a l’apnea i a tota mena d’activitats subaquàtiques ha suspès les activitats col•lectives a causa de la pandèmia. Amb tot, el Departament de Medi Ambient que s’ha creat dins el club, ara fa un any, segueix planificant sortides a partir de setembre.

El Departament de Medi Ambient de l’AES Neptuno ja està planificant la sortida per a la neteja del fons marí i de la platja de Barcelona aquest setembre. Una brigada de voluntaris s’ocuparà de la zona de la costa i una altra de la zona submarina. El departament es queixa de que les institucions no facin res per millorar les condicions del fons marí i es limitin a netejar només la superfície del mar.

Les activitats de medi ambient només són una branca de les activitats que es fan en aquesta associació hospitalenca. Fundada el 2012, i amb 150 socis al darrere, a l’Associació es practica pesca submarina, fotografia subaquàtica, caça, tir, i qualsevol tipus d’activitat subaquàtica, sempre en apnea. Una disciplina que requereix un gran entrenament físic, però sobretot, mental.

L’activitat subaquàtica és apta per a totes les edats; l’AES Neptuno compta amb socis des dels 16 fins als 70 anys. Una disciplina esportiva que promou valors com el respecte a la natura, el treball en equip i la generositat, ja que donen el peix que pesquen a diferents entitats.