• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Ajuntament substituirà la coberta de fibrociment del Pavelló Municipal d’Esports

  • Es substitueix la coberta de fibrociment del Pavelló Municipal d'Esports
  • Es substitueix la coberta de fibrociment del Pavelló Municipal d'Esports

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 18. 07. 2019

Es substitueix la coberta de fibrociment del Pavelló Municipal d'Esports

S'inclouran millores en la protecció contra incendis

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte de substitució de la coberta del Pavelló Municipal d’Esports de L’H, del carrer de Sant Pius X al barri de Sant Josep. La coberta d’aquest equipament esportiu, un dels més antics de la ciutat, és de fibrociment i té problemes en el sistema d’evacuació de les aigües pluvials. L’actuació també inclourà la millora de les mesures de seguretat contra incendis.

El fibrociment és un material que l’Ajuntament vol retirar de tots els edificis municipals que encara en tinguin. El projecte preveu la substitució de l’actual coberta de fibrociment de la pista esportiva, per una de nova, de xapa lacada.També s’hi actuarà per solucionar el problema de les filtracions a l’interior del pavelló en episodis intensius de pluja.

Els futurs treballs al Pavelló Municipal d’Esports també serviran per millorar la protecció contra incendis de l’equipament, amb l’aplicació de pintura ignífuga a les estructures de suport de la nova coberta i de mesures per facilitar-ne l’evacuació, com l’enderroc de la graderia sud per deixar-hi un passadís d’evacuació.

El projecte de millores del Pavelló Municipal d’Esports té un pressupost de més de 500.000 euros i un termini previst d’execució de les obres de tres mesos i mig.

La pista coberta del Pavelló Municipal d’Esports és utilitzada per a la pràctica del bàsquet i del futbol sala per part del Club Esportiu Alheña i de l’Associació Esportiva Ramon Muntaner.