• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Ajuntament es reuneix amb el comitè d’empresa d’Extel per a oferir-los eines de cerca de feina

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 21. 10. 2019

L'Ajuntament es reuneix amb el comitè d'empresa d'Extel per oferir-los eines de cerca de feina

La plantilla s'ha reduït fins a una setantena de treballadors en els darrers anys

L’Ajuntament i comitè d'empresa d'Extel han mantingut una trobada en què el consistori els ha donat a conèixer les diferents eines i ajuts per a l'emprenedoria per als treballadors acomiadats. 

El call center, ubicat a la plaça Europa des de l'any 2014 treballa, entre d'altres, per al 1004 de Telefònica. Des de l’ERO del 2016, s’han produït diverses subrogacions, no renovacions de contractes eventuals i acomiadaments que han fet que la plantilla s'hagi reduït d'unes 350 persones a una setantena. 

Recordem que el consistori va signar un acord amb telefònica l'any 2014 per crear 400 llocs de feina en aquest call center. Els treballadors fa mesos que denuncien la situació de l’empresa.

Aquest dilluns, des de l'Ajuntament se'ls ha ofert diferents eines com ara la borsa de treball o els plans d'ocupació.

Durant el ple municipal de juliol, el consistori va fer una declaració institucional en suport a la plantilla d'Extel. I en el darrer ple, el de setembre, els representants dels treballadors van prendre la paraula per denunciar la situació de l’empresa, que des de fa uns anys pateix segons asseguren un ERO encobert

De moment, els treballadors no tenen en perspectiva cap mobilització, però no descarten tornar a sortir al carrer si és necessari.