• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’AESE aposta fort pel waterpolo femení

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 07. 10. 2019

L'AESE aposta fort pel waterpolo femení

L'equip amateur lluitarà per l'ascens a Divisió d'Honor

L’AESE està fent una aposta ferma i decidida pel waterpolo femení. Ara mateix compta amb pràcticament equips a totes les categories, des de benjamí fins a cadet. Amb la novetat que aquest any s’ha creat un equip amateur “B”. 

La temporada de waterpolo 2019-2020 ha començat de manera oficial el passat cap de setmana. L’equip amateur femení de l’AESE ho ha fet sumant un valuós punt a la piscina del Cuatro Caminos. L’equip que dirigeix Jordi Timblau compta aquest any amb set noves jugadores molt joves que provenen d’equips de primer nivell. Amb aquesta nova plantilla i el retorn de Lara Clerencia a la porteria, l’AESE aspira a aconseguir fites importants.

D’altra banda, l’AESE vol tirar endavant una bona estructura de waterpolo amb equips a totes les categories. La idea és que qualsevol jugadora no hagi de marxar del club a mesura que va complint anys, i tingui com a objectiu arribar al primer equip.

Pel que fa al masculí, l’AESE ha creat també aquest any l’equip amateur que competeix a la Tercera Catalana.