• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’AEC Collblanc portarà el logo de l’Associació Educativa Itaca a la samarreta

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 07. 10. 2019

L'AEC Collblanc portarà el logo de l'Associació Educativa Itaca a la samarreta

Obren una nova via de col.laboració entre les dues entitats

L’Associació Esportiva i Cultural Collblanc (AEC Collblanc) i l’Associació Educativa Itaca uneixen forces per treballar conjuntament pel barri. L’entitat esportiva portarà el logo de l’entitat de lleure a la samarreta. L’objectiu és viure l’esport com una eina d’educació i integració pels joves.

El president de l’AEC Collblnac, Luis Miguel Peña, afirma que “teníem la voluntat d’implicar-nos més en la vida del barri i volíem col•laborar amb d’altres entitats, per tal que l’esport sigui una eina més de desenvolupament pels joves que ho necessiten” Peña ha afegit que “aquesta col•laboració ens permet veure l’esport més enllà de la competència”

De la seva banda, el director general de l’Associació Educativa Itaca , Felipe Campos, s’ha mostrat molt satisfet amb aquest acord ja que “és un molt important per a nosaltres perquè s’obre una nova via de col•laboració ja que la pràctica esportiva comporta disciplina, valors i hàbits saludables, que poden ajudar als joves amb necessitats concretes”

Totes dues entitats esperen seguir col•laborant i com a primera acció conjunta, s’ha celebrat aquest divendres al Parc de la Marquesa una activitat a l’espai públic on el protagonista ha estat el Basket.