• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’AAVV de La Florida lamenta les cues davant del CAP en plena onada de calor

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 10. 08. 2020

L'AAVV de La Florida lamenta les cues davant del CAP en plena onada de calor

La direcció del CAP ha ampliat la lona de l'entrada, per fer més ombra

L’Associació de Veïnes i Veïns de La Florida-Les Planes ha enviat un correu electrònic a la Conselleria de Salut de la Generalitat demanant una solució per evitar que els pacients del CAP hagin d’esperar davant de les instal•lacions sota el sol, en plena onada de calor.

Tot i que encara no han rebut cap resposta per part de Salut, la direcció del CAP ha actuat i ha allargat la lona de tela de l’entrada, que ara fa una mica més d’ombra.

L’entitat veïnal havia proposat que s’instal•lés una carpa o un gran tendal a l’entrada, cobrint tota la cua i facilitant un espai fresc i amb ombra a tots els pacients. A més a més, també havien demanat que s’instal•lessin cadires perquè la gent gran pogués reposar, en cas de necessitat.

És per això que la solució plantejada per la direcció del CAP no convenç. “El que s’ha fet és allargar la lona que hi havia però ho entenem com una solució puntual, és insuficient” afirma Pedro Luna, president de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Florida, que afegeix que “almenys hem aconseguit aquesta petita millora gràcies a l’actuació veïnal”.

Una reclamació històrica

Des de l’AAVV de La Florida recorden que encara estan esperant el segon Centre d’Atenció Primària del barri, que s’hauria d’ubicar a Avinguda Catalunya. En aquest sentit consideren que ja fa dos anys que la Generalitat i l’Ajuntament van arribar a un acord per fer realitat el segon ambulatori, però malgrat tot, encara no tenen cap novetat.

“Això va més enllà de l’estiu, de les altes temperatures i de la mateixa pandèmia de la covid-19, tenim mancances estructurals pel que fa a l’atenció sanitària” conclou Luna. És per aquest motiu que anuncien que continuaran amb les mobilitzacions fins que no s’atenguin les seves reivindicacions.

El Centre d’Atenció Primària de La Florida dóna servei a més de 44.000 hospitalencs, fet que facilita que es formin nombroses cues al llarg del dia.