• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Josep Maria Huguet: “L’H havia avançat molt en el turisme i ara caldrà remuntar el sector hoteler”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 06. 2020

Josep Maria Huguet: "L'H havia avançat molt en el turisme i ara caldrà remuntar el sector hoteler"

El delegat a L'H del Gremi d'Hotels de Barcelona, a l'espai de l'entrevista

El turisme ha estat un dels sectors que més ha patit els efectes de la Covid19 tant a la ciutat com a tot Catalunya, on representa el 12% del PIB del país. A l’espai de l’entrevista de l’Informatiu de TVLH, analitzem amb Josep Maria Huguet, delegat a la ciutat del Gremi d’Hotels de Barcelona la situació del sector durant la desescalada

Amb l’entrada a la fase 1 de la desescalada, els hotels poden obrir de forma parcial. A Barcelona, només ho han fet un 4% dels hotels i a L’Hospitalet només han obert l’Hotel Porta Fira i el Madamis, del qual Josep MªHuguet n’és propietari. Precissament, el delegat a L’H del Gremi d’Hotels de Barcelona ha lamentat la situació del sector hoteler a la ciutat després de la crisi sanitària, ja que assegura “és una llàstima perquè a L’Hospitalet s’havia avançat molt en el sector turístic i ara caldrà remuntar la situació”.

Tot i així, afirma que “hem obert parcialment per donar cobertura a la gent que necessita allotjament a la ciutat, amb els protocols de seguretat i higiene necessaris”-

D'altra banda, i després de les darrers notícies del govern espanyol de la possible obertura de les fronteres amb França i Portugal i l’arribada de turistes a partir del 22 de juny, amb el final de l’estat d’alarma, Huguet s’ha mostrat esperançat “tot i que s’ha de seguir treballant per recuperar la normalitat el més aviat possible, la temporada d’estiu ja es dona per perduda”

Amb l' arribada de la fase 2, el proper dilluns dia 8 de juny, que permetrà obrir zones comunes i espais dels restaurants amb aforament limitat, Huguet afirma que ja hi ha reserves però arriben molt lentament.
El delegat a L’H del Gremi d’Hotels de Barcelona apunta que “la gran majoria d’hotels de la ciutat van lligats principalment als congressites de Fira Granvia, que no preveu recuperar certa normalitat fins el mes de setembre. Cal vetllar pel negoci i pels nostres treballadors”