• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Jornada de sensibilització comunitària a l'entorn del pont de Matacavalls

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 10. 12. 2019

Jornada de sensibilització comunitària a l'entorn del pont de Matacavalls

A càrrec d'alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Eduard Fontserè

Coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Eduard Fontserè han participat en una jornada de sensibilització comunitària a l'entorn del pont de Matacavalls. L'activitat forma part del projecte d'aprenentatge-servei "Com vivim? convivint" que el centre duu a terme amb Akwaba.

Què fer per millorar el barri?; com conscienciar als veïns?. Aquestes preguntes tenen resposta amb el propòsit dels alumnes del Fontserè que han sortit als carrers de les Planes-Blocs Florida per actuar en l'espai públic.

Els joves han senyalitzat els desperfectes urbans que han vist i han omplert els carrers amb cartells amb missatges per tal que la ciutadania es sensibilitzi en tenir cura del barri. Una activitat s'emmarca en el projecte d'aprenentatge-servei per a la justícia global, una iniciativa del Fontserè i Akwaba.

Al llarg de dos cursos, els alumnes han conegut experiències d'economia social i de gestió de conflictes per veure més tard com es pot aplicar al barri. Totes les propostes fetes pels alumnes aniran al pla comunitari de les Planes-Blocs Florida.