• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ja es pot comprar al Mercat de Collblanc des del mòbil o l’ordinador

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 11. 2020

Ja es pot comprar al Mercat de Collblanc des del mòbil o l'ordinador

Han posat en marxa una APP per poder fer la compra sense desplaçar-se

Amb aquesta aplicació es podrà connectar amb els comerciants i les parades que el client triï, i fer la compra de qualsevol producte. De moment cal anar a recollir la comanda en els establiments però la intenció és que properament es pugui fer servei a domicili.

Més de 270 persones ja s’han descarregat la APP que el Mercat de Collblanc ha posat en marxa perquè els clients puguin fer la compra a les parades que ells triïn, tant les d'interior com les de l’exterior, de manera fàcil i sense desplaçar-se.

Rubén Eras, creador de l’APP del Mercat de Collblanc, ha explicat que "amb aquesta aplicació es pot connectar amb els comerciants i les parades, i comprar el producte escollit. I pagar en línia o a la pròpia parada”

Judith San Nicolás, concessionària del Mercat de Cobllanc, ha assenyalat que “l’APP és una plataforma més perquè els comerciants del mercat puguin donar a conèixer els seus productes i augmentar així les seves vendes”.

De moment, el producte cal anar a recollir-lo a les parades on s’ha fet la compra, la intenció però és que a curt termini es pugui fer servei a domicili. L’APP del Mercat de Collblanc es pot descarregar a Google Play i l’APP Store.