• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de Nadal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 04. 12. 2019

Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra activen la campanya de Nadal

S'incrementa la vigilància amb patrulles mixtes als principals eixos comercials de la ciutat

Fins el 12 de gener, els cossos policials que treballen a L’H posen en marxa la campanya de seguretat de Nadal, un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra que fa especial incidència en els principals eixos i zones comercials de la ciutat.

L’increment de la presència al carrer dels agents policials durant la campanya nadalenca té com a objectiu reforçar la vigilància i la percepció de seguretat tant als ciutadans com als comerciants, així com regular i controlar el trànsit a la zona d’influència dels grans centres comercials de l’eix de la Granvia

Montse Estruch, cap de Mossos de L’H, explica que el Nadal “és una època vulnerable perquè la gent està pendent de les compres nadalenques i sovint descuiden les seves pertinences. És important que ens protegim a nosaltres mateixos i per això demanen la col•laboració dels ciutadans”

Durant la campanya de Nadal, els agents policials fan patrullatge a peu per prevenir furts i robatoris a l’interior dels comerços i als carrers, contacten amb els botiguers per detectar possibles problemes de seguretat, atenen els suggeriments de la ciutadania, controlen la venda ambulant i regulen el trànsit per agilitzar la circulació de vehicles i vianants, entre altres tasques.

La Maria Dolores Rodríguez és presidenta de la Unió de Botiguers i es mostra satisfeta amb aquesta campanya “perquè el petit comerç en sentim més segurs. La visibilitat dóna més seguretat”

A més, s’estableixen dispositius especials els divendres, dissabtes i festius amb obertura comercial per regular el trànsit a les àrees d’influència dels grans centres comercials de l’eix de la Granvia, i de seguretat els dies de celebració dels mercats ambulants de Bellvitge i dels Ocellets.

La campanya especial de Nadal de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra estableix com a zones comercials prioritàries als barris de la ciutat l’àrea del Mercat de Collblanc, l’eix de la carretera de Collblanc, l’àrea del Mercat de la Florida i l’avinguda del Masnou, l’avinguda de Miraflors, la rambla de Just Oliveras, l’àrea del Mercat del Centre, l’àrea del Mercat de Santa Eulàlia i l’eix del carrer de Santa Eulàlia. També, els eixos del Mercat del Torrent Gorna l’avinguda de Ponent, del Mercat de Can Vidalet, de La Farga i dels mercats de Bellvitge.