• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Grafits i cultura urbana al Festival Válvulas & Ritmos

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 07. 10. 2019

Grafits i cultura urbana al Festival Válvulas & Ritmos

Organitzat per la Fundació Contorno Urbano

El Pont de Matacavalls ha estat l’escenari on s’ha celebrat la 5ena edició del Válvulas y Ritmos. Un festival organitzat per la Fundació Contorno Urbano que ha reunit a una vintena d’escriptors de grafits que s’han sumat a la remodelació de l'espai dins del marc del Pla Integral dels Blocs La Florida.

El festival del grafits i del hip hop arriba a la cinquena edició amb la voluntat de seguir construint aquest espai, la  zona del Pont de Matacavalls, i recuperar-lo amb i pels veïns de La Florida i Sant Josep.

Esteban Marín, president de la Fundació Contorno Urbano, assegura, en relació al Festival Válvulas y Ritmos, que  “la idea del projecte és que aquest espai es transformi en un lloc on la gent pugui venir a pintar sense problemes, i es converteixi en un lloc de lliure expressió”.

Recordem que adequació de l’entorn del Pont de Matacavalls és un projecte d’espai lúdic, cultural i comunitari, que s’engloba dins del Pla Integral dels Blocs Florida i que vol millorar la zona i donar-li un ús veïnal.

Durant la celebració del festival una vintena d’escriptors de grafit han decorat les parets del mur del pont.