• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Gestió dels residus de particulars amb coronavirus

  • Gestió dels residus de particulars amb coronavirus

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 03. 2020

Gestió dels residus de particulars amb coronavirus

S'han de posar en una bossa tancada dins una altra bossa i, al rebuig

Un ordre ministerial dona instruccions per als residus de persones contagiades o en quarantena per la Covid-19. No han de fer recollida selectiva i han de dipositar-los tots en una bossa tancada, després una segona bossa i llençar-los al contenidor de rebuig.

El Ministeri de Sanitat ha publicar al BOE instruccions sobre com desfer-se de les deixalles de les persones contagiades o en quarantena pel coronavirus.

En domicilis amb positius o en quarantena per coronavirus, es recomana que els residus del pacient, inclòs el material d’un sol ús com podem ser guants, mocadors, mascaretes, etcètera, s’han d’eliminar en una bossa de plàstic dins un cubell instal·lat a la seva habitació, sense realitzar cap mena de separació per al reciclatge.

Aquesta bossa s’ha de tancar i introduir-se en una segona bossa d’escombraries, que s’ha de llençar al cubell general de residus, al del rebuig. En aquests casos, no s’ha de fer mai ús dels contenidors de recollida selectiva per dipositar les deixalles, sinó introduir-les només al contenidor gris.