• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Gemma Sambola, guanyadora del Premi Joaquim Grau i Fuster

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 15. 11. 2019

Gemma Sambola, guanyadora del Premi Joaquim Grau i Fuster

Es vol impulsar i motivar el treball de reflexió en el camp de l'educació social

El Centre Cultural Tecla Sala ha collit l'entrega del Premi Internacional Joaquim Grau i Fuster, un educador social que va desenvolupar la major part de la seva tasca professional a L'Hospitalet. La guanyadora ha estat Gemma Sambola amb un estudi sobre la importància de la cura dels espais als centres de protecció de la infància.

La Gemma Sambola ha guanyat el premi que és biennal i ja ha arribat a la sisena edició. Ha explicat allò que ha volgut fer en el seu treball i la intenció de treure a la llum un problema no sempre visible.

"He volgut pensar i treure a la llum el problema dels llocs i espais que estem oferint a la infància i l'adolescència en els centres de protecció la qual cosa és consubstancial al tracte que els hi estem donant".

El premi Joaquim Grau i Fuster ret homenatge a aquest educador social i també als ciutadans que com ell ajuden a fer les nostres ciutats més obertes, hospitalàries i respectuoses amb les persones que les habiten.

També és un homenatge als professionals que treballen en el camp de l'Educació Social i que aporten noves maneres d'entendre i exercir la professió. Amb el premi es vol impulsar i motivar el treball de reflexió en el camp de l'Educació social i contribuir a la tasca de transmissió i difusió d'experiències que ajudin a consolidar el patrimoni cultural de la professió.