• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Garbi KW anima a un #confinamentsaludable

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 03. 2020

Garbi KW anima a un confinament saludable

La Regidoria de Joventut impulsa un vídeo de l'artista a través de les xarxes

Estem a punt d’acabar la segona setmana de confinament i des de la Regidoria de Joventut de L’Hospitalet animen a la població a seguir els cinc imprescindibles per un confinament saludable. I ho fan de la mà de l’artista urbà Garbi KW.

Garbi KW és un artista que ha fet diverses intervencions artístiques a la ciutat, la darrera un mural a la façana de l’Institut de Santa Eulàlia amb alumnes del centre. També ha comissariat l’exposició des de la perspectiva de gènere “Art en Femení” que està  instal·lada a l’Auditori Barradas.