• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Galeries i centres d'art de L'H participen en una nova edició del Barcelona Gallery Weeke

  • Galeries i centres d'art de L'Hospitalet al Barcelona Gallery Weekend
  • Galeries i centres d'art de L'Hospitalet al Barcelona Gallery Weekend
  • Galeries i centres d'art de L'Hospitalet al Barcelona Gallery Weekend

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 11. 10. 2019

Galeries i centres d'art de L'Hospitalet al Barcelona Gallery Weekend

Amb exposicions, instal•lacions i visites guiades per acostar l'art contemporani a la ciutadania

L'Hospitalet està participant en la cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend fins aquest diumenge, 13 d'octubre, a galeries, centres d'art i diferents espais de la ciutat. Enguany es destaca la importància de l'art en el procés de construcció de les ciutats amb l'estrena del format, Composicions, l'art a l'aire lliure.

En aquesta edició hi participen les galeries Ana Mas Projects, etHall, Nogueras Blanchard i Tangent Projects, la Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bracvo, l'Espai Subsòl del Centre Cultural Bellvitge i el TPK. El districte Cultural col•labora amb la participació de diversos col•lectius d'artistes que se sumen a la convocatòria: Espai Garatge, LaGloria Factoria, CMR o Cuarto Segunda.

El programa Composicions, uneix art contemporani, arquitectura i urbanisme per demostrar la importància de l'art en el procés constructiu de les ciutats. Forma un itinerari que a L'Hospitalet inclou la instal•lació Pandere, de l'artista Mercedes Mangrané, al Pont d'en Jordà, una instal•lació de pintura expandida sobre l'arquitectura del pont, pintures a manera de collage en l'estructura de ferro.

Per la seva banda, Monkey Fingers arriba amb una actuació urbana que consistirà en posar vuit imatges en quatre marquesines del mobiliari urbà del carrer de Santa Eulàlia.

Exposicions

El Centre d'Art Tecla Sala presenta l'exposició "Teixint identitats". La Fundació Arranz-Bravo "Fer temps", d'Isabel Servera. El col•lectiu Apte porta al TPK "MMXIX, el rapte d'Europa". A l'Espai Subsòl, els artistes peruans Daniel de la Barra i Javier Bravo configuren la iconografia del Paititi, un dels referents d'El Dorado.

A la galeria Ana Mas Projects, es pot veure "Circunstancias materiales". A la Nogueras Blanchard, "The Swamp of Forever. Chapter 1: Love", on reflexionen sobre el temps. La galeria etHall presenta l'obra d'Itziar Okariz i a Tangent Projects, Mariadela Araujo porta "Variaciones".

Barcelona Gallery Weekend repeteix la iniciativa "Artévete", dirigida als amants de l'art i a joves col•leccionistes amb visites guiades a col•leccions privades que volen apropar el públic a l'experiència d'adquirir obres per estimular el mercat de l'art.