• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Fira de Barcelona bat rècords de facturació

  • Fira de Barcelona bat rècords de facturació

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 05. 12. 2019

Fira de Barcelona bat rècords de facturació

Esperen tancar el 2019 amb uns ingressos de més de 215 milions d'euros

Fira de Barcelona continua batent rècords de facturació i esperen tancar l'any amb 215 milions d'euros d'ingressos i un Ebitda de més de 25. Amb aquestes dades certifica el liderat ferial i potencia la seva contribució econòmica i social al territori.

Un any de màxims en volum de negoci i activitat. Un actiu econòmic social amb uns resultats molt superiors als previstos inicialment. Part dels èxits que expliquen els resultats es deuen a salons consolidats com ara Smart City Expo World Congress, la Fashion Bridal Week o Piscina&Wellness, a més del Mobile o els congressos mèdics celebrats.

S'han celebrat més de 150 salons, congressos i altres esdeveniments de caràcter corporatiu, social i cultural i 1.100 activitats organitzades en el marc de les fires. Cal destacar també la primera convocatòria del Fòrum Gastronòmic Barcelona a més de trobades tecnològiques com ara Cisco Live, Linux o SAPTechED.

Amb vistes a l'any vinent les previsions són també molt positives i s'espera superar el llistó dels 205 milions de facturació amb grans esdeveniments, projectes d'infraestructures en marxa i la futura gestió del Centre de Convencions Internacional de Barcelona a partir del 2021.

En el marc de la seva estratègia per la innovació, Fira de Barcelona llançarà l'any vinent Barcelona Wine Week, dedicat a la indústria del vi espanyol i treballarà en un nou projecte en línia amb el seu compromís de contribuir als ODS.

L'any 2020, Fira vol avançar en la seva activitat en altres països i coorganitzarà un total de 16 fires com ara l'Smart City Expo, a Santiago de Xile; Piscina&Welness, a Mèxic i Cubaindústria, Informàtica i Transport&Logística, a Cuba.

L'alcaldessa de L'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha destacat que "l'ampliació de Fira és imprescindible si volem que jugui a la primera divisió mundial de fires i congressos". Marín ha afegit que "a l'Ajuntament estem fent els deures i impulsem el planejament urbanístic necessari per generar l'espai que permeti l'ampliació del recinte".

Marín ha afegit que "la Fira a L'Hospitalet ha estat un revulsiu per a l'economia de la ciutat i tota la regió metropolitana i la xarxa de municipis de la província en són les que es beneficien dels projectes que acull aquest recinte firal".