• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Festa de la recerca i la innovació en salut de L’H

  • Festa de la recerca i la innovació en salut de L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 14. 11. 2019

Festa de la recerca i la innovació en salut de L'H

Aquest dissabte, portes obertes a les instal·lacions del Duran i Reynals

Sota el nom de Sinergia, l’IDIBELL, l’Hospital de Bellvitge, l’Institut Català d'Oncologia i el Campus de Medicina i Ciències de la Salut de Bellvitge de la UB mostraran la recerca que duen a terme, en el transcurs d’una jornada d'activitats dins les instal·lacions de l’Hospital Duran i Reynals. 

 Coincidint amb la Setmana de la Ciència, i amb la col.laboració de l’Ajuntament, Sinergia vol difondre la recerca “responsable i innovadora” que es desenvolupa a les infraestructures sanitàries i d’investigació ubicades a la ciutat. També es vol fer evident la voluntat d’avançar cap a noves formes d’orientar la recerca, involucrant la societat per assolir un major impacte en la salut. La jornada de portes obertes a la ciutadania que té lloc dissabte 16 de novembre, de 10 h a 14 h, a les instal·lacions de l’Hospital Duran i Reynals.

La jornada de portes obertes oferirà un conjunt d'activitats adreçades a tota mena de públic. A la zona enjardinada de l’Hospital Duran i Reynals s’instal·larà la fira SaL’Hut, que reunirà les diverses entitats del campus de Bellvitge, associacions de pacients, el Banc de Sang i el Servei d'Emergències Mèdiques. Per al públic més jove, l’organització ha preparat l’espai Experimenta, amb tallers de neurociències i recerca, de la mà de La Mandarina de Newton i l’AECC. Monòlegs sobre ciència, música, degustació d'aliments saludables i visites als laboratori completen la programació.

Sinergia és una activitat organitzada en el marc del Projecte d'especialització i competitivitat territorial “L’Hospitalet, ecosistema innovador en salut”, impulsat per l’Ajuntament i cofinançat per fons europeus FEDER, que té com a objectiu completar i potenciar el pol biomèdic de Bellvitge com a referent internacional en la innovació en l’àmbit de la salut i generar nova activitat industrial i innovadora.