• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Fem possible unes festes de Nadal en companyia

  • Fem possible unes festes de Nadal en companyia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 09. 12. 2019

Fem possible unes festes de Nadal en companyia

Campanya d'Amics de la Gent Gran a favor de les persones que viuen soles

L’ONG Amics de la Gent Gran alerta sobre la situació de les persones d’edat que de manera no volguda passen soles les dates nadalenques. Per aquest motiu, l’entitat ha engegat una nova campanya de Nadal amb l’objectiu de recaptar fons per finançar accions que pal·liïn el sentiment de soledat i l’aïllament social que pateix molta gent gran durant el Nadal. 

Segons l’entitat, de les més de 300.000 persones majors de 65 anys que viuen soles a Catalunya, 175.000 afirmen patir diferents graus de soledat no volguda. Des d’Amics de la Gent Gran s’argumenta que “durant el Nadal aquest patiment es veu agreujat per la nostàlgia i la tristor que suposa viure les festes en soledat”. Aquest sentiment, segons ha constatat l’associació, pot empitjorar el benestar físic i emocional d’aquestes persones.

Entre les diferents accions que Amics de la Gent Gran prepara per aquestes festes hi ha un dinar nadalenc que se celebrarà a 15 ciutats catalanes per a persones grans que pateixen soledat no volguda; activitats de socialització i el lliurament de lots de Nadal. A L’Hospitalet el dinar tindrà lloc el dissabte 14 de desembre a l’hotel SB Plaça Europa.

Més de 30 anys en lluita
Amics de la Gent Gran és una fundació de voluntariat que lluita des de 1987 contra la soledat i la marginació social de persones grans, mitjançant l’acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen emocionalment cada setmana. Al mateix temps, també organitzen activitats i campanyes de sensibilització adreçades a la societat en general.

Durant el passat 2018, han donat suport a 1.758 persones grans gràcies a la tasca desinteressada de 1.901 voluntaris i l’ajuda de 3.813 socis i ciutadans que han fet donatius. Aquesta acció social es desenvolupa a 36 municipis arreu de Catalunya, entre ells L’Hospitalet.

En la campanya de Nadal, es pot col·laborar fent una aportació econòmica. Podeu trobar més informació a la pàgina web amicsdelagentgran.org.