• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Es presenta l'estudi diagnòstic "L'H, ciutat amiga de les persones grans"

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 09. 12. 2019

Es presenta l'estudi diagnòstic "L'H, ciutat amiga de les persones grans"

Amb la gent gran i 116 tècnics de diferents àmbits i empreses proveïdores de serveis

El Barradas ha acollit la presentació de l'estuid diagnòstic "L'H, ciutat amiga de les persones grans", que vol treballar en la millora de la qualitat de vida de la gent gran del municipi. Han participat 214 persones grans i 116 tècnics d'empreses proveïdores de serveis.

S'han abordat les vuit àrees importants de l'entorn urbà que influeixen en la salut i la qualitat de vida de els persones com ara els espais a l'aire lliure, transport, habitatge, respecte i inclusió social, participació social, comunicació i informació, treball i participació ciutadana i serveis socials i de salut.

En el decurs de l'acte s'ha escollit el logotip que ha d'identificar les actuacions, productes i serveis que es desenvoluparan en el marc del Pla director per a la gent gran de la ciutat. Unes propostes que han estat dissenyades per alumnes de batxillerat artístic de l'Institut Bellvitge.

El logotip guanyador, fet per Valeria Arriaga, són dues mans d'una persona jove que aguanten la ciutat de L'Hospitalet que simbolitza una parella de persones grans que s'estan abraçant. A hores d'ara viuen a la ciutat més de 54.000 persones més grans de 65 anys i un 30% de les quals tenen més de 80 anys i els més grans de 85 representen el 3% de la població.