• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Es posposa el Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet

  • Es posposa el Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 27. 11. 2020

Es posposa el Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L'Hospitalet

Davant de l'actual pandèmia del coronavirus

El Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet que s’havia de celebrar aquest Nadal pels voltants del dia de Reis ha quedat posposat. El CB L’Hospitalet ha emès un comunicat on explica que davant l’actual situació generada amb la pandèmia del coronavirus s’ha decidit no córrer cap risc. El mateix comunicat parla de traslladar la celebració uns mesos tot esperant que millori la situació sanitària. Ara mateix es treballa amb la idea de celebrar-ho entre els mesos d’abril i de juny del 2021. 

El Torneig Junior de Bàsquet Ciutat de L’Hospitalet es considerat pels experts com el gran aparador de les futures estrelles. I és que per aquesta cita han passat jugadors consagrats com Luka Doncic, Rajon Rondo, Porzingis, Willy Hernangomez, Rudy Fernández, Pau Gasol, Juan Carlos Navarro, Mirotic o Erazem Lorbek.