• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Es limita l'atenció presencial als CAP de L’Hospitalet

  • Es limita l'atenció presencial als CAP de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 24. 03. 2020

Es limita l'atenció presencial als CAP de L'Hospitalet

Es prioritza la via telefònica i a través de La Meva Salut

A partir d’aquest dimarts, 24 de març, les visites mèdiques presencials d’atenció primària a L’Hospitalet es faran únicament en els CAP de la Bòbila, de la Florida, de Collblanc, de la Torrassa, de Just Oliveras, de Bellvitge i d’Amadeu Torner, així com al CUAP Pura Fernández. Es dona prioritat a l’atenció mèdica telefònica i per mitjà de l’espai de consulta personal La Meva Salut.

El Servei Català de la Salut reordena a partir d’aquest dimarts els recursos assistencials del territori per augmentar la capacitat d’atenció i d’hospitalització per fer front a l’augment de casos de Covid-19. Així doncs, es concentren els serveis d’atenció primària per facilitat la feina dels professionals i garantir l’atenció a la ciutadania.

Els professionals sanitaris podran programar visites presencials, prèvia trucada de valoració i si el personal mèdic no pot fer la visita a domicili.

Algunes de les proves que es continuen fent als CAP son les analítiques a dones embarassades i als pacients que pateixen un trastorn psiquiàtric. També en els casos urgents de pacients que necessitin un tractament anticoagulant com el Sintrom que, prèviament, se'ls avisarà a quin CAP hauran d'anar.

Si tens dubtes, des del Departament de Salut s'ha elaborat aquest document que resol les preguntes freqüents sobre l’accés als centres sanitaris i les circumstàncies personals de risc de contagi.

Tot i així, des del Servei Català de la Salut recomanen les consultes no presencials als dispositius sanitaris, és a dir, l’ús de La Meva Salut (pots veure en aquest reportatge com fer servir aquesta eina) i l’eConsulta de manera específica, i l’APP Stopcovid19 per al maneig dels símptomes de la malaltia. A partir d'aquesta setmana també està disponible la versió web de l'aplicació mòbil. 

 

 

Per tal de fer front a la situació generada per l’evolució del coronavirus es continuen adoptant mesures d’organització per poder assumir la demanda creixent d’atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut dels professionals.

Telèfons de contacte:

CAP de la Bòbila: 93 473 24 60
CAP de la Florida: 93 447 10 80
CAP de Collblanc: 93 447 07 80
CAP de la Torrassa: 93 447 07 20
CAP de Just Oliveras: 93 261 00 33 / 93 337 05 14
CAP de Bellvitge: 93 336 96 78
CAP d’Amadeu Torner: 93 336 97 44
CUAP Pura Fernández: 93 260 19 26