• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

ERC reclama mesures efectives per reactivar els teixit econòmic de L’Hospitalet

  • ERC reclama mesures efectives per a reactivar el teixit econòmic de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 06. 2020

ERC reclama mesures efectives per a reactivar el teixit econòmic de L'Hospitalet

Demanen ajuts econòmics i bonificacions per a comerços, pimes i autònoms

ERC sol.licita al govern municipal desenvolupar mesures efectives per reactivar i dinamitzar el comerç de proximitat, el teixit industrial i crear ocupació de qualitat per a superar el efectes de la Covid-19. Entre les propostes, Esquerra demana crear una partida econòmica a fons perdut per ajudar al petit comerç i les petites i mitjanes empreses, i que l'Ajuntament estableixi noves bonificacions en impostos i taxes per a autònoms i pimes

ERC ha instat al govern municipal a impulsar un pla de reactivació econòmica per ajudar a superar els efectes de la crisi de la Covid-19 en el teixit productiu i econòmic de L'Hospitalet. Els republicans proposen que l'Ajuntament desenvolupi un paquet de mesures orientades a facilitar la reactivació econòmica i millorar la liquiditat dels autònoms i les petites i mitjanes empreses.

Entre les propostes presentades, des d'Esquerra Republicana defensen crear una partida econòmica a fons perdut per ajudar al petit comerç i les petites i mitjanes empreses, i que l'Ajuntament estableixi noves bonificacions en impostos i taxes per a autònoms i petites i mitjanes empreses, així com microcrèdits al 0% d'interès per aquests sectors.

Una altra de les propostes republicanes és desenvolupar un pla d’impuls i modernització dels polígons de la carretera del Mig i de Pedrosa, i treballar per augmentar la inversió en innovació i incentivar la cooperació público-privada per tal de promoure ocupació de qualitat.

ERC també ha proposat posar en marxa una campanya per incentivar i dinamitzar el comerç local, els mercats i els eixos comercials, amb accions efectives i amb dotació de recursos que inclogui aspectes com la digitalització, la venda online i el repartiment a domicili. En l'àmbit fiscal, des de la formació republicana han plantejat la creació d'una taxa municipal al comerç electrònic de grans empreses, que reverteixi directament en potenciar polítiques orientades a reforçar el petit comerç.

El portaveu del grup municipal d'ERC, Antoni Garcia, ha manifestat que “necessitem amplis acords i polítiques efectives i valentes a L'Hospitalet per reactivar el comerç local i la petita i mitjana empresa, que són el motor econòmic de la nostra ciutat”, i ha afegit que “aquesta crisi no la poden tornar a pagar els comerciants, els treballadors, els petits empresaris i els autònoms”. En aquest sentit, Antoni Garcia ha defensat que “ens cal un model econòmic diversificat, dinàmic i que creí ocupació de qualitat, i que ens permeti reimpulsar L'Hospitalet”.