• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

ERC presenta al•legacions a l’ordenança de restricció de circulació a la zona de baixes emissions

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 05. 12. 2019

ERC presenta al•legacions a l'ordenança de restricció de circulació a la zona de baixes emissions

Demanen la seva l'ampliació

Esquerra Republicana ha presentat al•legacions a l’ordenança de restricció de circulació de vehicles en la Zona de Baixes Emissions (ZBE) aprovada inicialment per l’Ajuntament de l’Hospitalet. El grup republicà considera que aquesta ordenança té mancances, és poc ambiciosa i és insuficient per tal de poder reduir les emissions.

Des de l’1 de gener, els vehicles que no tinguin l'etiqueta ambiental no podran circular per l'espai interior que compren la Ronda de Dalt i la Ronda Litoral. A L'Hospitalet, s'ha presentat una ordenança municipal que regula aquesta restricció. Esquerra Republicana ha presentat al•legacions a aquest projecte perquè creu que es queda curta. El portaveu del grup municipal d’ERC, Antoni Garcia, demana que “s’ampliï la xarxa d'estacions de mesura i control de la qualitat de l'aire a una a cada barri, ja que ara només hi ha una al Parc dels Ocellets a la Florida”

Els republicans també demanen una exempció de dos anys per a les famílies amb pocs ingressos i que no tenen alternatives al cotxe. Al mateix temps, afirmen que a L'Hospitalet s'ha d'apostar pel vehicle elèctric, ampliar la xarxa de carrils bici i potenciar el transport públic. Garcia apunta que “si volem reduir l’ús del cotxe privat, cal que el transport públic sigui eficient i arribi als diferents centres de treball”

Per últim, els republicans proposen que es constitueixi una taula de seguiment de la Zona de Baixes Emissions de la qual formin part administracions públiques, entitats i grups ecologistes