• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

ERC i Cs qüestionen el procés participatiu sobre el poliesportiu del Districte III

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 15. 11. 2019

ERC i Cs qüestionen el procés participatiu sobre el poliesportiu del Districte III

Comunicats d'ambdues formacions

ERC considera que el procés participatiu sobre el nou poliesportiu és opac i Cs creu que respon a la voluntat de tapar un incompliment electoral del PSC. 

ERC qualifica de “frau” el procés participatiu obert per l’Ajuntament per tal que el veïnat del Districte III opini sobre la ubicació del nou poliesportiu. Els republicans creuen que aquest procés “no és transparent, que s’amaga informació i no s’han estudiat noves ubicacions”.

ERC recorda, en un comunicat de premsa, que “la realització d’una consulta a la ciutadania havia estat una proposta d’Esquerra Republicana”, però “el govern no ha tingut voluntat d’acordar un procés participatiu transparent i net que definís les característiques del poliesportiu amb les entitats i associacions de veïns del barri”.

Els republicans critiquen que el Govern no informi sobre els estudis de nous emplaçaments per ubicar el nou poliesportiu que reivindica el barri.

L’opinió de Cs

En paral·lel, des del grup municipal de Ciutadans opinen que, obrint aquest procés, l’equip de govern “vol tapar l’incompliment del compromís electoral subscrit fa més de 20 anys amb el barri de Santa Eulàlia”.

Ciutadans critica el procés estigui “ generant divisió entre el veïnat” i qüestionen que faci “uns mesos era inviable fer un poliesportiu amb piscina al Gasòmetre i ara sí que ho presenten com a possible”. Cs creu que “el PSC es dedica a fer grans promeses abans de les eleccions i després, quan accedeix al govern, no compleix”.

Cs conclou que “volem un Poliesportiu digne per al barri de Santa Eulalia i respectarem la voluntat dels veïns".