• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

ERC demana l’amnistia després de la sentència del Tribunal Suprem

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 10. 2019

ERC demana l'amnistia després de la sentència del Tribunal Suprem

Mocions al ple municipal

El grup municipal d’ERC presenta tres mocions al ple municipal del mes d’octubre. La primera de resposta a la sentència del Tribuna Suprem i demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques. ERC també demana la creació d’una zona per fer esport a l’aire lliure a la Feixa Llarga i un altre per preservar el carrer Xipreret.

El portaveu municipal d’Esquerra, Antoni Garcia, afirma que “la sentència del Suprem és venjativa i condemna a demòcrates. Estan en perill els drets i les llibertats i per això, la segona ciutat de Catalunya ha de remarcar el seu compromís amb el diàleg i l’amnistia i el compromís per fer un referèndum acordat”

La segona de les mocions d’ERC demana la creació d’una zona per practicar l’esport a l’aire lliure a la Feixa Llarga i per promoure aquestes zones a altres llocs de la ciutat.

Finalment, la darrera de les mocions demana la rehabilitació i conservació del carrer Xipreret. “Un carrer emblemàtic de la ciutat amb més de deu segles d’història que s’està degradant degut a la manca de polítiques de conservació del patrimoni arquitectònic”. Garcia afegeix que “des d’ERC demanem que es compleixi les mocions presentades reiteradament”