• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Enceneu fogons i... a cuinar!

  • Enceneu fogons i... a cuinar!

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 24. 03. 2020

Enceneu fogons i... a cuinar!

Restaurants de L'H proposen receptes per fer a casa

Si una cosa tenim ara és temps i d’entre les diverses coses que podem fer a casa és cuinar. I és que els dies de confinament fa que se’ns acabin les idees i estiguem farts de menjar sempre el mateix. Doncs, els restaurants de la nostra ciutat s’han bolcat a les xarxes i ens ofereixen receptes per cuinar a casa. Enceneu el fogons i a cuinar!

Abans de començar el confinament són molts els que van anar en massa al supermercat i van esgotar les existències de productes com pasta, llegums, carn i... paper de wàter. Passant per alt aquest darrer producte aquí us deixem algunes idees del què podeu fer amb l’enorme rebost acumulat.

El restaurant de cuina italiana Mug liderat per Marco Buenocore ens ofereix a Instagram (@vídeo-receptes amb tots els passos per fer per exemple, un panini de pollastre fregit o bé un risotto amb carbassa, provolone fumada, llonganissa, raïm i algun ingredient més.

 

Una altre restaurant de la nostra ciutat el Sucapà també compareix receptes de plats típics com un Trinxat de la Cerdanya o una crema de carbassó amb encenalls de pernil crostonets de pa. (@restaurantsucapa)


Els compays del restaurant Debut també s'han apuntat a oferir-nos receptes. Sota el nom de "Debut a casa" podeu consultar al seu Instagram @debut.restaurant diferents receptes diàries perquè no tingueu excusa a l'hora de cuinar.

I si sou d’aquells a qui passar estona a la cuina i davant dels fogons no els acaba d’agradar, no desespereu perquè alguns restaurants també tenen l’opció de menjar per emportar o a domicili. És el cas de la xarcuteria –degustació Malkoa que ofereix la possibilitat d’emportar-vos alguns dels seus plats envasats al buit com els lingots de rostits de galta de porc.

Els companys del Carn d’Olla reparteixen a domicili delicatessens com la bomba de gambes a l’allet o el mollete de secret amb guacamole.