• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

En record de Dani Infante

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 09. 09. 2019

Una parada de bus en record de Dani Infante

La família d'aquest malalt del sarcoma d'Ewing demana una placa commemorativa

Aconseguir que una parada de de bus a tocar de l'Institut Català d'Oncologia porti el nom de Dani Infante, un malalt de càncer que va aconseguir que s'instal·lés una marquesina per fer-hi ombra. Això és el que s'han proposat la família i la Fundació Alba Pérez, de la qual en Dani Infante n'era membre, a través d'una campanya a la plataforma 'change.org' i del web 'todos somos Dani'.

 

El Dani Infante, veí de L'Hospitalet, va morir el 25 de juliol després d'haver lluitat durant gairebé 3 anys contra un sarcoma d'Ewing, un tipus de càncer molt poc habitual en persones adultes.

Com usuari habitual de l'ICO, el Dani Infante va reivindicar, i va aconseguir, finalment, que aquesta parada de bus tingués una marquesina que fes més còmode l'espera a milers de pacients.

El Dani Infante va publicar un vídeo que es va fer viral a les xarxes socials en el qual reclamava la cobertura de la parada de bus, petició que va ser assumida finalment per l'AMB. El seu entorn més proper considera que seria just que hi hagués una placa que recordés la seva reivindicació.

La família del Dani Infante té previst fer una petició formal a l'alcaldessa de la ciutat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, perquè hi doni trasllat a les instàncies competents.