• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

En Primera Persona recull com viuen les persones sense llar a la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 06. 12. 2019

En Primera Persona recull com viuen les persones sense llar a la ciutat

L'H farà un cens del col•lectiu

L’espai En Primera Persona (veure vídeo), el reportatge setmanal de L’Informatiu de Televisió L’Hospitalet, ens mostra aquesta setmana la realitat de les persones sense llar que viuen a la ciutat. Amb el testimoni del Victor, que va estar set mesos vivint al carrer i l’anunci de la realització d’un cens qualitatiu el proper any.

El perfil de la persona sense llar respon, a grans trets, en el 83% dels casos a homes, que tenen un 42 anys i en fa 4 de mitjana que viuen al carrer. Des d’aquest espai de reportatges, hem parlat amb el Víctor, que va estar set mesos vivint al carrer fins que va conèixer a Càritas, i ara ha pogut llogar una habitació a la ciutat.

A L’Hospitalet, no tenim dades del nombre de persones que viuen al carrer perquè fins ara, a diferència d'altres municipis no s'ha fet un recompte. Les xifres de Càritas de 2019 alerten però que van atendre a la ciutat 1.708 persones que no tenien una llar digna. D'aquestes, un 4% vivien al carrer, és a dir, unes 68 persones.

L’any vinent per primera vegada, es farà un recompte de les persones sense llar. A la ciutat el centre de referència és el Centre Residencial Els Alps, que és d'estada limitada, té 31 places i 15 més addicionals que s'habiliten en ocasions especials. Tot i així, ens alguns moments, el servei ha estat sobresaturat i s'està treballant per ampliar-lo.