• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

En Primera persona: Converses en anglès a la Biblioteca de la Bòbila

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 07. 11. 2019

En Primera persona: Converses en anglès, una activitat lúdica i formativa a la Bòbila

A l'espai de reportatges de L'Informatiu de TV L'H

Des de fa temps, les biblioteques de L’Hospitalet són alguna cosa més que un espai de lectura. El programa d’activitats lúdiques i formatives és molt ampli. Una d’aquestes activitats és el grup de conversa en anglès de la Biblioteca de la Bòbila que funciona fa 5 anys i que té un públic fidel. A l’espai En Primera Persona visitem una de les converses. 

El públic del grup de conversa és heterogeni tant en edat com en nivell d’anglès i en la motivació que els porta a practicar l’anglès. Tots coincideixen que ho fan perquè s’ho passen bé i perquè és una forma d’agafar fluïdesa.

No es tracta d’una classe d’anglès sinó d’una trobada on es fan debats i jocs. Precisament els usuaris destaquen el fet de no emportar-se deures a casa. (veure vídeo)