• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

En marxa un programa per promoure l’ocupació en l’hostaleria treballant en equip

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 18. 09. 2019

En marxa un programa per promoure l'ocupació en l'hostaleria treballant en equip

Hi participen 15 persones d'entre 25 i 60 anys

L’Equip Autònom de Recerca d’Ocupació (EARO) és un projecte públic que dóna accés al mercat de treball a persones amb necessitats de reciclatge professional en el sector de l’hostaleria. Impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, l’EARO es farà fins a final d’any al Centre de Formació d’Hostaleria, amb la participació de 15 persones en situació d’atur. El procés de selecció encara està obert.

L’eix principal són les noves tendències en l’àmbit de la gastronomia i dels serveis de restauració, tot apostant per una metodologia innovadora en equip.

El programa també compta amb coaching en transició professional, formació per a l’empoderament competencial i personal, integració en un equip de recerca sota els principis de la col•laboració i una sessió de networking amb empreses de la ciutat, que es durà a terme al final.

El projecte es desenvoluparà fins a final d’any al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament, i compte amb 15 persones inscrites com a demandants d’ocupació i edats compreses entre els 25 i els 60 anys, que a través d’una entrevista personal han mostrat una actitud entusiasta davant la recerca de feina. El procés de selecció encara està obert per a noves persones que s’hi vulguin incorporar.