• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els veïns de Sanfeliu tornen a sortir al carrer perquè el CAP recuperi l'horari habitual

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 30. 07. 2020

Nova mobilització veïnal perquè el CAP de Sanfeliu recuperi tots els serveis

Atén tres dies a la setmana i sense consulta de pediatria

Més d'un centenar de persones s'han manifestat per demanar que el CAP de Sanfeliu recuperi el mateix servei que oferia abans de la crisi de la COVID-19. Després d’haver tancat durant l’estat d’alarma, el centre sanitari va tornar a obrir les portes a principis de juny, tot i que només tres dies a la setmana i sense consulta de pediatria.

La protesta, convocada per l'Associació de Veïns de Sanfeliu, ha començat davant del CAP i ha recorregut els carrers del barri. Des de l'Associació lamenten que CAP de Sanfeliu només obri els dilluns i divendres en horari de matí i els dimecres en horari de tarda. Fora d’aquestes franges, els veïns i veïnes s’han de desplaçar a més d’un quilòmetre per ser atesos, fins al CAP de Just Oliveras.

Les afectacions en l’atenció del CAP de Sanfeliu no són noves, i és que més enllà de la pandèmia, en els darrers anys també ha patit restriccions del servei durant les setmanes de vacances. Amb tot, molts veïns i veïnes de Sanfeliu asseguren que el barri, que amb 6.500 habitants és un dels menys poblats de la citat, sovint queda desatès.

Després d’haver-se reunit amb representants de l’Ajuntament i de l’Institut Català de la Salut, des de l’Associació de Veïns de Sanfeliu es mostren escèptics. Expliquen que la situació s’allargarà almenys fins el setembre i que per això continuaran amb les mobilitzacions.

De la seva banda, els veïns de Gornal també reivindiquen que el CAP del barri torni a oferir els serveis habituals.