• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els treballadors i l'empresa ServiAide arriben a un acord que frena els afectats per l'ERO

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 08. 10. 2019

Els treballadors i l'empresa ServiAide arriben a un acord que frena els afectats per l'ERO

Amb treballadors recol•locats i amb millors condicions per als acomiadats i prejubilats

Els treballadors i l'empresa ServiAide, amb seu a la plaça Europa, han arribat a un acord per rebaixar el nombre de persones afectades per l'ERO, es garanteixen les recol•locacions i s'han aconseguit millores econòmiques per als acomiadaments i prejubilacions.

El conflicte laboral de la filial de Zurich, ServiAide, ha finalitzat amb un acord que no satisfà plenament als treballadors però que sí ha aconseguit un resultat molt més satisfactori que no pas la idea inicial de l'empresa que preparava 224 acomiadaments. Finalment, en seran 47, els treballadors que marxaran.

L'acord entre l'empresa i Comissions Obreres certifica que els 147 treballadors que mantenen el seu lloc de feina seran redistribuïts a d'altres empreses del grup Zurich i nous proveïdors que substituiran a ServiAide.

Alguns dels treballadors més grans de 55 anys seran prejubilats amb unes condicions favorables i altres que no continuïn a ServiAide seran recol•locats. L'acord ha comptat amb les votacions favorables de la majoria de la plantilla i n'ha quedat ratificat.