• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els Pocket Concerts tornen el 18 de setembre, amb Miguel Talavera

  • Els Pocket Concerts tornen el 18 de setembre, amb Miguel Talavera

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 17. 09. 2020

Els Pocket Concerts tornen el 18 de setembre, amb Miguel Talavera

El Centre Cultural Collblanc la Torrassa reprèn la programació aturada per la pandèmia

Els Pocket Concerts tornen al Centre Cultural Collblanc la Torrassa, el dia 18, amb Miguel Talavera que presenta “Tocayo”.S’havien de celebrar el passat mes de març i van quedar suspesos per l’inici del confinament per la pandèmia de la Covid-19. Es prendran totes les mesures de prevenció, l’aforament serà limitat i caldrà reserva prèvia d’entrada. 

El mes de març la pandèmia va aturar totes les activitats i en el cas del Centre Cultural Collblanc la Torrassa va afectar a la programació dels Pocket Concerts. El proper dia 18, Miguel Talavera presentarà “Tocayo”.

Aquest guitarrista, compositor i cantant és un dels músics més respectats de l’actualitat per la seva experiència, domini i versatilitat amb la guitarra elèctrica i acústica. Durant deu anys va liderar “Miguel Talavera Power Trio” amb diferents discos al seu nom.

A “Tocayo”, es barregen el son, la samba, el bugaloo, el rock, pop i el blues amb la guitarra com a nexe d’unió. Totes les actuacions aniran acompanyades de totes les mesures de seguretat, amb l’aforament limitat i amb reserva prèvia d’entrada.