• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els Pioners L’H encara no saben si hauran de finalitzar la LNFA

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 05. 06. 2020

Els Pioners L'H encara no saben si hauran de finalitzar la LNFA

Resten per disputar tres jornades de lliga regular

La Federació Espanyola de Futbol Americà encara no ha decidit si la Lliga Nacional es dóna per cancel•lada o bé cal disputar les tres jornades que resten. Una situació que amoïna als Pioners de L’Hospitalet.

Incertesa i dubtes, molts dubtes. És el que ara mateix tenen els Pioners L’H, que no saben quan començaran els propers campionats ni tampoc si l’evolució de la pandèmia permetrà fer ús de les instal•lacions esportives municipals.
Unes incògnites que en el cas de l’equip sènior masculí encara són més grans, ja que la Federació Espanyola de Futbol Americà no ha cancel•lat la lliga 2019-2020.

Un percentatge molt elevat de clubs depenen de les instal•lacions municipals per entrenar i jugar els partits, com és el cas dels Pioners. Unes instal•lacions que es mantenen tancades i que només obriran en cas que no hi hagi cap risc sanitari. Una situació que comprenen des del club.

La pandèmia del coronavirus no ha fet minvar les ganes dels Pioners de continuar augmentant la massa social en totes les categories.

Actualment, els Pioners de L’H tenen segurament una les millors estructures base i formativa de tot l’Estat pel que fa a la pràctica del futbol americà.