• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els patinets elèctrics o l'auge d'un nou mitjà habitual de transport

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 14. 11. 2019

Els patinets elèctrics o l'auge d'un nou mitjà de mobilitat personal

Reportatge "En primera persona" de TV de L'H

Els vehicles de mobilitat personal com ara patinets, elèctrics o no, bicicletes o monopatins han arribat per quedar-s'hi. Són una solució al trànsit, la contaminació i aposten per l'economia. A l'espai "En primera persona", s'hi ha parlat per conèixer els avantatges, inconvenients i l'adequació al trànsit i als vianants.

No tenen un marc legal definit, circulen per les voreres i els vianants es queixen, algunes vegades, que passen massa a prop d'ells. Hi ha usuaris que desconeixen com s'han d'utilitzar i tot plegat provoca interrogants.

És ben cert que la mobilitat a les ciutats està canviant a un ritme molt ràpid. Les restriccions al vehicle privat degut a les emissions contaminants que provoca ha fet que es busquin solucions. Bicicletes i, especialment, els patinets elèctrics es veuen per tot arreu perquè són assequibles, fàcils d'utilitzar i s'endrecen en qualsevol lloc.

A L'Hospitalet hi poden circular pels carrils bici i poden anar per les voreres si van a la velocitat dels vianant, cosa que no sempre passa. La manca d'una regulació estatal porta a la confusió a alguns usuaris i a possibles futurs compradors. Han arribat per quedar-s'hi i els usuaris, venedors i fabricants diuen la seva.