• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els Mossos han localitzat un bar clandestí a l'interior d'un pis de L'Hospitalet

  • Els Mossos han localitzat un bar clandestí a l'interior d'un pis de L'Hospitalet
  • Els Mossos han localitzat un bar clandestí a l'interior d'un pis de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 06. 2020

Els Mossos han localitzat un bar clandestí a l'interior d'un pis de L'Hospitalet

La col•laboració ciutadana ha permès denunciar l'arrendatari per incompliment del Decret d'Alarma

Agents dels Mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de L'Hospitalet han denunciat un home de nacionalitat peruana, de 31 anys i veí del municipi per infracció del Decret d’Alarma. Gràcies a la col•laboració ciutadana, els Mossos van rebre l’alerta que ha permès fer la denúncia a l’arrendatari.

Un avís a través del 112 on s’alertava que en un pis de la ciutat hi feien plats per emportar i que també acceptaven reserves per dinar al seu interior. Els agents es van adreçar al domicili i en aquell moment només hi havia el seu inquilí tot i que al seu interior hi havia mobiliari i material que normalment s’utilitza als establiments de restauració.

Hi van trobar un congelador industrial ple de begudes al menjador, sis taules i cadires apilades. Els agents van poder observar com fins i tot al balcó hi havia quatre tamborets com els que es poden trobar a les barres dels bars.

Els Mossos també van visionar un vídeo a través de les xarxes on s’hi promocionava el domicili com a bar. Davant les evidències i amb el suport de diversos testimonis els agents van denunciar l’inquilí del pis per una infracció al Decret d’Alarma.