• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els Mossos detenen quatre joves que podrien estar relacionats amb la mort d’un home

  • Els Mossos detenen quatre menors que podrien estar relacionats amb la mort d'un home aquest mes de juny a L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 14. 08. 2020

Els Mossos detenen quatre menors que podrien estar relacionats amb la mort d'un home aquest mes de juny a L'H

Els autors van atracar la víctima amb violència, provocant el cop al cap que el va matar

Els quatre presumptes autors de la mort són menors d’edat i s’han pogut identificar amb la col•laboració de la ciutadania. L’home va morir el passat 28 de juny a la Florida.

L’objectiu del grup semblava ser robar-li les pertinences a la víctima. Durant el robatori, el grup de lladres hauria donat una forta empenta a l’home, que en caure a terra es va donar un cop al cap que li va causar la mort. Els assaltants van fugir corrent davant d’una sèrie de testimonis, que en aquell moment increpaven al jovent.

Aquests testimonis són els que han aportat les dades per procedir a la identificació i detenció dels presumptes autors. Per ara, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Amb tot, el cas es podria considerar un robatori amb violència i no pas un homicidi.